Työpaikka
Farmaseutille

Tervetuloa töihin
Miehikkälän apteekkiin

05 / 2022

Tarjolla on vakituinen ja täysiaikainen työsuhde farmaseutille mukavien asiakkaiden ja kivojen työkavereiden parissa. Sinua odottavat monipuoliset työtehtävät, joihin sisältyy asiakaspalvelua, annosjakelua sekä palvelutalojen ja kotihoidon asiakkaiden tilausten hoitamista.


Työkaluina ovat Maxx-apteekkijärjestelmä, EasyMedi sekä Pharmac-annosjakelu. Halutessasi pääset toimimaan annosjakelusta vastaavana farmaseuttina ja myös muut vastuualueet ovat mahdollisia mielenkiintosi mukaan. Apteekkarin aisaparina olet merkittävässä roolissa apteekin toiminnan kehittämisessä. Ammattitaidon ylläpitämiseksi ja kartuttamiseksi tarjoamme säännöllistä täydennyskoulutusta.


Apteekkimme on pieni maalaisapteekki luonnonkauniissa, noin 1800 asukkaan Miehikkälän kunnassa. Olemme avoinna arkena 8:30-16:30 ja lauantaisin 9-13. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä olemme kiinni. Tänne on hyvät kulkuyhteydet lähimmistä kaupungeista (Hamina 40 km), Lappeenranta (64 km) ja Kotka (66 km). Paikkakunnalle muuttajalle on tarjolla hyvät lähipalvelut (kauppa, koulu, kirjasto ja terveysasema) sekä loistavat ulkoilumaastot. Lisäksi asuntotilanne on hyvä.


Olitpa sitten vastavalmistunut tai jo kokeneempi farmaseutti, ota rohkeasti yhteyttä apteekkari Hanna Niiraseen joko soittamalla 040 591 3904 tai laittamalla sähköpostia hanna.niiranen@apteekit.net. Työn aloitus ja työaika ovat neuvoteltavissa, joten osa-aikaisuudestakin kiinnostuneet otetaan huomioon.


Ota yhteyttä!

040 591 3904
hanna.niiranen@apteekit.net